Nej vad tråkig lördag

Jag skulle vilja bo nån annan stans än i denna lilla håla, vad skönt det vore att bo i en stad där man bara kan gå ut och sätta sig på nåt uteställe. Nu måste jag först åka buss i 50 minuter innan jag är inne i stan för att inte sen tala på nattbussen hem som ska åka överallt, ibl tar det 1,5 timme innan man är hemma. Detta orkar jag inte med!! En chaufför är oxå himla svårt att få tag i hem på natten och taxi är ju svindyrt, nej man får helt enkelt hålla sig på hemmaplan. Ja jag överlever allt det med.
Love Cattiz

Rastlös

Är verkligen rastlös nu, hatar det! Skjutsade ner Sandra till hennes pappa och syskon men Linus ville inte följa med och det var synd tycker jag, hade varit skönt att vara helt själv. Satans partysugen är jag med men ingen kompis som kan hänga med på krogen, skulle vara kul att bara sitta på en uteservering och ta några öl och kolla på folk. Men detta är inte så kul att göra själv... Nej det blir väl till att bara sitta hemma misstänker jag.

Skulle vilja att nån rolig typ kunde höra av sig om en dejt åtmindstone! En tjej som jag känner lite grann ska på middag ikväll och hon är inte ens snygg, undrar så vem det är som hon träffat. Hon har ändå ett himla flyt med killar, dejtar nån ny lite då och då men funderar på vad hon har som de faller för. Men iofs är det inga killar som jag vill ha som hon dejtat men ändå.... Jaja det löser sig väl så småningom.
Love Cattiz

En kopp kaffe

Inga fel alls med en kopp kaffe. Ska förhoppningsvis snart skjutsa båda barnen till deras pappa så jag får lite egentid men jag vet inte hur det går för ingen av dom är så speciellt sugna på detta. Ikväll skulle jag vilja gå ut på nån krog och dricka öl och dansa men får inte med mig nån vad det verkar. Eller så skulle jag vilja ha en dejt men det är lika segt det med, blir galen snart.
Love Cattis


När jag var sjuk

Om ni skulle vilja läsa om tiden när jag var sjuk så använde jag mig då av en annan blogg så det är bara att gå in där och läsa. Adressen är: http://mammize.bloggplatsen.se/

God morgon

Jag har precis vaknat och klockan är 10.04, sov lite för länge men vad gör det egentligen. Ska väl försöka ta mig ur sängen och gå upp och koka kaffe, ge Tequila mat och sen gå ut med henne. Sen får vi väl se vad dagen har att bjuda på, skönt när man inte har nåt bestämt utan tar dagen som den kommer. Ha det gött allihop. Love Cattis

En fundering

Jag är ju ganska trött på allt vad karlar heter, jag har bara otur hela tiden och väljer fel killar. Kommer säkert få leva ensam resten av livet, NEJ vill inte det!!! Jag har inte nån vidare lust att ta en kille som jag inte tycker är snygg eller att det inte finns nåt som attraherar mig hos honom. HUR GÖR MAN??? Nån som har tips på hur man träffar en seriös snygg kille. För jag kan inte hitta honom iaf.

Nej man kanske skulle ha blivit bisexuell.... har man dubbel chans då på att hitta en partner? En fråga bara....


Öl, öl och öl

Ja här dricks det en öl nu, har även gjort i ordning grillen och ska snart tända på. Men nu är hunden bajsnödig oxå, det är så tråkigt när det bara är jag som behagar att gå ut med henne. Kram på er<3

Fuckin regn!!

Hur mycket ska det egentligen finnas där uppe tro? Jaja man får väl se det från den ljusa sidan, kanske blir fint efter detta och så behöver det inte regna nåt mer sen. Här tänker vi iaf trotsa vädret ikväll och grilla kycklingfilé och ta några glas vin + öl. Passar på att städa lite idag oxå, måste även plugga lite stresspsykologi me.
Nu ska jag göra stuvade makaroner och falukorv, gött det! Ha det bra allihop. Love Cattiz<3


100730

God morgon världen! Ja idag skulle man ju kunna ligga kvar i sängen hela dagen för fy tusan vilket skitväder, I hate this! Igår kväll fick jag ett sms av J men han undrade bara om jag även hade köpt ny mobil eftersom jag hade skickat till han om att jag hade nytt nr. Skulle gärna träffa han i helgen här hemma, jag struntar i att barnen är hemma för min kurator har sagt till mig att jag måste lära mig att tänka på mig själv och göra det jag vill. Man lever ju bara en gång så...

Vad konstigt det är när man är intresserad av nån så ska det vara så svårt att få den, sen är det en annan kille som jag inte vill ha som tjatar om att få komma hit. Han var med hit en kort sväng efter vi varit i parken en helg och glömde då sin keps här. Nu har han ju en anledning till att få komma hit och hämta den. Ja isf får han bara hämta den och sen åka igen. Har verkligen åkt på stryk av en tjej pga. honom. Ha en skön dag alla!
Love från Cattiz


Sex and the city

Åh vilken helt suverän serie det är!! Jag bara ÄLSKAR den<3 Jädrans vad kul man skulle ha om man var ett sånt tjejgäng som dom, finns ju verkligen inga hämningar alls. I morgon ska jag se 1:a filmen igen tänkte jag, har fortfarande inte sett tvåan än men längtar tills jag ska göra det. Nu ska jag iaf försöka sova igen med förhoppningsvis söta drömmar. P & K från mig

IKEA

Jag har då aldrig shoppat så lite på Ikea nån gång förut iaf, fyra tallrikar för 5kr styck var allt jag fick med mig denna gången. Men Sandra köpte skohyllor till alla sina skor (hon har en hel del skor) och så köpte hon speglar som hon ska sätta upp när hon målat färdigt sitt rum.

En sak som jag måste ta upp är att jag inte förstår mig på killar för fem öre. En kille som jag har brukat träffa ute på krogen i flera år, han är bra svår ändå. Nu när jag blivit mer nyfiken på han så drar han sig undan fast han har föreslagit att vi ska ses och grilla eller se på film. Jag har frågat han flera gånger om han vill komma hit men det blir aldrig så. Nej nu ska jag inte föreslå nåt mer så får vi se vad som händer. Jag vill ju testa att träffa han utanför krogen nån gång för att se vad vi tycker om varandra då.

Varför ska det vara så komplicerat att kunna träffa nån seriös kille nån gång? Nej nu ska jag se på film och må gött! Kram från Cattiz


Tråkväder!!!

Usch och fy vad tråkigt väder, tror jag får spunk snart! Tror jag ska ta med mig Sandra och åka till Ikea en sväng istället för att bara sitta här i mörkret.
//Cattiz<3

Här är jag

Har tidigare bloggat på lite olika ställen men ska prova här istället, hoppas att få många läsare som intresserar sig för det jag skriver om. Jag vill hemskt gärna få många kommentarer oxå, det är kul att få lite respons.

Idag är det en sån där regnig och tråkig dag som började redan kl. 7.00 i morse då jag gick upp. Skulle vara på sjukgymnastiken kl. 8.00 för att träna lite basal kroppskännedom som jag ska lära mig använda för att motverka stress och ångest. Ja idag måste jag nog hålla mig sysselsatt annars är det nog farligt för att min ångest gör sig påmind, mår inte så bra när det är regnigt och grått.

Återkommer senare med mer om vad som hänt under dagen för nu måste jag plugga lite. Ha en skön dag alla!
Love från Cattiz

Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0